AVAbalans
Praktijk voor: Toegepaste Kinesiologie en NLP Zwolle
Coaching/begeleiding bij leerproblemen
Home Belbin Team Toppers Kinesiologie NLP Keuzewiel Tarieven Beelddenken en LEREN LEREN Methode Beelddenken Individueel onderzoek LEREN LEREN Methode Contact

 

Het Keuzewiel Bewustwording via Emotie en Gedrag Over de cursus
Sta je voor een moeilijk besluit? Weet je niet hoe je een bepaald probleem kunt oplossen? Loop je steeds tegen dezelfde problematiek aan? Vraag je je af hoe je die wens die je hebt in werkelijkheid kunt omzetten? Dan is leren werken met het Keuzewiel iets voor jou! Het Keuzewiel biedt een prachtige en efficiënte methode om (weer) de eigen innerlijke stem te kunnen horen en keuzes te maken die gebaseerd zijn op de totaliteit van jezelf en je omgeving. Dit maakt dat gedrag en acties die daaruit voortkomen breed gedragen worden door jou als persoon en zullen leiden tot succes. Het Keuzewiel is gebaseerd op vier pijlers:
* Toegepaste Kinesiologie
* Interculturele NLP
* De Turbo methode
* Het eeuwenoude medicijnwiel van de Hopi indianen Wanneer een situatie stagneert en je het gevoel hebt dat je niet verder komt, is het belangrijk het geheel van álle kanten te bezien. Het Keuzewiel geeft je de nodige handvaten om alle aspecten onder de loep te nemen en om vandaar uit tot een gerichte keus te kunnen komen. Wat je leert in het Keuzewiel is: * een problematische situatie in al zijn facetten in kaart te brengen;
* een besluit te nemen en dat in daden om te zetten;
* ook in nieuwe situaties het Keuzewiel te gebruiken; * een ander te begeleiden en zelf facilitator te zijn. Atteke van Aar begon in 1987 met Touch for Health. Dat deed zij naast haar werk als klarinetdocente aan muziekscholen en in haar privépraktijk. Sindsdien is zij steeds bezig gebleven haar kennis en vaardigheden in Touch for Health en Toegepaste Kinesiologie uit te breiden en te verdiepen. Nadat zij een training volgde in Interculturele NLP en zich vervolgens verdiepte in het medicijnwiel, viel alle kennis samen en werd het Keuzewiel geboren. De cursus duurt 6 dagdelen. Na verloop van 3 á 4 weken kan in overleg nog een extra dag geregeld worden voor vragen en om te oefenen. Deze dag zal circa € 45,- kosten, afhankelijk van het aantal deelnemers. DATA:
Op dit ogenblik zijn er nog geen data bekend. MAXIMUM aantal deelnemers: 12
MINIMUM aantal: 4 Belangstelling? Stuur een mail naar info@avabalans.nl met je naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer. Ik neem dan contact met je op. INLICHTINGEN:
info@avabalans.nl
copyright 2007-2017